Wonen

Woongebouw Ebbinge Wubbenlaan – Staphorst

Dit gebouw is in de plaats gekomen voor een vrijstaande woning uit de jaren 60 op een dubbel bouwkavel. Het project is een particulier initiatief bestaande uit zes appartementen in de koopsector. Het gebouw heeft eigenlijk twee voorgevels (Ebbinge Wubbenlaan en Churchillaan) en manifesteert zich als een groot twee onder een kap volume waarbij de…

Bekijk project

Woonhuis Bos-Hofman, Vollenhove

Nieuwbouw woonhuis aan de Mast 7 te Vollenhove. traditioneel gebouwd met baksteen, houten kozijnen, Red-Cedar gevelbekleding, vlakke keramische dakpannen, zink beklede windveren en gevelelementen.

Bekijk project

Woonboerderij, Jonen

Bekijk project

Westeinde Zwartsluis

Bekijk project

Villa van Pijkeren, Dalfsen

Bekijk project

Villa Edelijn, Zwolle

Concept en ontwerp Plattegrond-concept  op beganegrond en verdieping, lineair- boven elkaar gelegen verkeerszones (vloer afwerking hout) waaraan alle (verblijfs-) ruimten / functies (met verschillende vloerafwerkingen) zijn gerangschikt. de verkeerszones staan middels vides met elkaar in verbinding   waarbij lichtinval een belangrijke rol speelt orientatie woonruimtes : richting openbaar groen aan de zuid-oost zijde  – privacie richting: Managras > middels…

Bekijk project

Traditionele boerderijen, Staphorst

Bekijk project

Landhuis, Lelystad

Deze woning vervangt een bestaand jaren 60 woonhuis op het erf van een modern agrarisch bedrijf in Lelystad en is eind 2014 opgeleverd.

Bekijk project

Huisvesting buitenlandse arbeiders, Marknesse

Het voormalig logiesgebouw van het waterloopkundig laboratorium heeft een grondige renovatie ondergaan en is uitgebreid met een vleugel in twee bouwlagen welke ten opzichte van elkaar een hoekverdraaiing ondergaan.  De verdieping is geplaatst op een geheel zelfstandige verzinkt stalen constructie. Het geheel is thans in gebruik als huisvesting voor buitenlandse arbeiders

Bekijk project

Herbouw boerderij Hattem

Deze boerderij is in juni 2012 getroffen door bliksem en volledig afgebrand. aan de hand van oude foto’s is een reconstructieplan uitgewerkt en wordt deze monumentale boerderij volledig herbouwd.

Bekijk project

Heerenweg 1, IJhorst

Het verbouw en uitbreidingsplan van deze woonboerderij is gestart, het casco staat inmiddels. De plattegrond wordt compleet gereorganiseerd en de uitbreiding kijkt uit op het prachtige Reest dal..

Bekijk project

Groot Lageland 37, Zwartsluis

De vervangende nieuwbouw biedt ruimte aan drie wooneenheden t.b.v. mantelzorg. Het project voegt zich kleinschalig in het straatbeeld en is traditioneel van opzet.

Bekijk project